aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Προτιμά την… καλοκαιρία

Απόλλων: Προτιμά την… καλοκαιρία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το Δασάκι είναι διαχρονικά δύσκολη έδρα για κάθε ομάδα, συνεπώς ο Απόλλων θέλει να παρουσιαστεί σοβαρός και με αγωνιστική πειθαρχία απόψε (20:00) απέναντι στον Εθνικό. Οι κυανόλευκοι έχουν στόχο τους τρεις βαθμούς, που θα τους προσθέσουν και άλλα κίνητρα και διάθεση για τη συνέχεια.

Το σημερινό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι του Σωφρόνη Αυγουστή, μετά την επιστροφή του και σίγουρα έχει ενδιαφέρον και από αυτή την πλευρά. Μετά και την επιστροφή στις νίκες, κόντρα στον Ολυμπιακό, οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες γιατί οι φίλοι του Απόλλωνα περιμένουν πως η ομάδα τους θα είναι βελτιωμένη και προσηλωμένη στον στόχο, που δεν θα είναι άλλος από τη νίκη.

Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να καταθέσει στον αγωνιστικό χώρο, όλα εκείνα τα στοιχεία που είχαμε θαυμάσει τα τελευταία χρόνια, για να πείσει πιστούς και… άπιστους, πως έχει τα φόντα για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Στην ενδεκάδα θα επανέλθει ο Γιούστε και αυτό δίνει την ευχέρεια στην τεχνική ηγεσία να φτιάξει ακόμη πιο αξιόπιστη αμυντική γραμμή. Ο Ισπανός θα πάρει τη θέση του, δίπλα από τον Ρομπέρζ, ενώ στα πλάγια της άμυνας θα είναι οι Πέδρο (δεξιά) και Αγκίρε (αριστερά). Οι τέσσερίς τους θα αποτελούν τη φρουρά του Μολ.

Στη μεσαία γραμμή, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων θα αποτελείται από τους Σατσέτι (6άρι) και Κυριάκου (8άρι). Τον ρόλο του επιτελικού θα αναλάβει ο Παπουλής, ο Σελάγια θα πάρει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στις πτέρυγες θα είναι ο Γιαννιώτας και ένας εκ των Πίττα και Σαρδινέρο. Υπάρχει όμως και το δεύτερο ενδεχόμενο, να αγωνιστεί ο Μάρκοβιτς επιθετικός μέσος και ο Παπουλή να αγωνιστεί στα πλάγια.

Ο Αυγουστή έδειξε ότι είναι θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου και απόψε, απέναντι σε αντίπαλο αντικειμενικά υποδεέστερο, περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να κυριαρχήσουν. Ωστόσο, σε τέτοια έδρα, είναι σημαντικό το μηδέν παθητικό, για να περιοριστεί το ενδεχόμενο στραβοπατήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ