Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πρώτη σέντρα στη νέα σεζόν

Απόλλων: Πρώτη σέντρα στη νέα σεζόν

Τέλος το διάλειμμα στον Απόλλωνα. Από αύριο, στο προπονητικό κέντρο «Απόλλων – Κολούμπια», ο Ερνάν Λοσάδα και οι ποδοσφαιριστές του μπαίνουν ξανά σε ρυθμό γηπέδου, ανοίγοντας ουσιαστικά τον κύκλο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η επιστροφή δεν έχει χαρακτήρα τυπικής πρώτης συγκέντρωσης. Έρχεται σε καλοκαίρι με απαιτήσεις, ευρωπαϊκό ραντεβού μπροστά και ανάγκη να χτιστεί γρήγορα η βάση πάνω στην οποία θα πατήσει η ομάδα.

Η αρχή έγινε με τις εργομετρικές εξετάσεις, που ολοκληρώνονται σήμερα, ώστε το τεχνικό επιτελείο να έχει την πρώτη εικόνα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Από εκεί και πέρα, η δουλειά περνά στο γήπεδο. Το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας θα γίνει στο Κολόσσι, με τον Λοσάδα να θέλει από νωρίς να βάλει τις δικές του κατευθύνσεις και να αξιολογήσει το υλικό που έχει στη διάθεσή του.

Δείτε επίσης: Απόλλων: Θέλει Γκόλτσον για παρτενέρ του Κβίντα!

Το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία, από τις 2 έως τις 13 Ιουλίου. Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Μπαντ Μπούκελο Ριζόρτ, στην πόλη Ένσχεντε, όπου θα δοθεί και σειρά φιλικών αγώνων. Στις 4 και 7 Ιουλίου οι αντίπαλοι θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο, στις 11 Ιουλίου ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, ενώ στις 16 Ιουλίου θα παίξει με την ΑΕΚ Λάρνακας στο Στάδιο «Αλφαμέγα». Το πρώτο επίσημο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 23 Ιουλίου, στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Ντίλα Γκόρι – Βίρτους.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ