aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πρώτη προπόνηση των «αμαζόνων»

Απόλλων: Πρώτη προπόνηση των «αμαζόνων»

Την πρώτη προπόνηση της σεζόν είχαν οι Κυπελλοπρωταθλήτριες Κύπρου στο γυμναστήριο «HealthHouse» μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα στην παρουσία του προέδρου της ομάδας Ανδρέα Ηροδότου και μελών του συμβουλίου της ομάδας.

Αφού πρώτα μίλησε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γιαπάνης και τις καλωσόρισε πίσω στην ενεργό δράση, τους εξήγησε το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ομάδας καλωσορίζοντας όλη την ομάδα και έθεσε από την πρώτη ημέρα τους υψηλούς στόχους που δεν ήταν άλλοι από την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων.

apollon vc 2Οι «αμαζόνες» ακολούθησαν πρόγραμμα εκγύμνασης ενώ προηγουμένως έγιναν οι κατάλληλες μετρήσεις από τη διατροφολόγο της ομάδας, Καρολίνα Καυκαλιά.

Νέα πρόσωπα βεβαίως στην πρώτη προπόνηση ήταν η Κολομβιανή διαγώνιος Yessika Angulo και οι νεαρές Δέσποινα Σιμανόφσκι, Βικτώρια Ιωαννίδου, Polina και Alexandra Donchuk.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ