aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Πρόταση €3.000.000 από Γερμανία και το “ραντάρ” της Λειψίας»

Απόλλων: «Πρόταση €3.000.000 από Γερμανία και το “ραντάρ” της Λειψίας»

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Απόλλωνα για την παρουσίαση του Γιάννη Πετράκη στην οποία ο πρόεδρος των γαλάζιων, Νίκος Κίρζης, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για πώληση του Ατίλα Σάλαϊ στην Ουγγαρία συνεχίστηκε η σεναριολογία για το μέλλον του νεαρού διεθνούς κεντρικού αμυντικού.

Η ιστοσελίδα csakfoci.hu κάνει λόγο για προσφορά 3.000.000 ευρώ γερμανικής ομάδας στους «γαλάζιους», οι οποίοι όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ έκαναν αντιπρόταση και ζητούν 3.500.000 ευρώ ώστε να δώσουν την συγκατάθεση τους για παραχώρηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή!

Το όνομα της ομάδας δεν αποκαλύπτεται, όμως στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι πέραν της Γαλατασαράι η οποία παρακολουθεί την εξέλιξη του Σάλαϊ, μπήκε στο «ραντάρ» και της Λειψίας. Η γερμανική ομάδα, σύμφωνα με τις πληροφορίες των Ούγγρων, έβαλε στο «μάτι» τον κεντρικό αμυντικό του Απόλλωνα παρακολουθώντας τον επισταμένα στα παιχνίδια της Εθνικής Ουγγαρίας στο Πρωτάθλημα Εθνών.

Ο αριστεροπόδαρος στόπερ ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην πορεία των «Μαγυάρων» για πρόκριση στα τελικά του Euro και άνοδο στην Α’ Κατηγορία του Nations League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ