aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πρώτα ο κόουτς και για τα υπόλοιπα έχουν χρόνο…

Απόλλων: Πρώτα ο κόουτς και για τα υπόλοιπα έχουν χρόνο…

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στον Απόλλωνα. Κάποιες αποφάσεις λήφθηκαν, ενημερώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι (Γιαννιώτας, Ματέι, Σατσέτι, Μπένσοπ, Μπίσεσβαρ), ωστόσο υπάρχει σειρά βαρυσήμαντων ζητημάτων που θα πάρουν το δρόμο τους αμέσως μετά την πρόσληψη προπονητή.

Το εν λόγω κεφάλαιο αποτελεί αν όχι το μεγαλύτερο, ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα που θέλει να κερδίσει η διοίκηση Νίκου Κίρζη. Θέλει να καταλήξει σε εκείνη την επιλογή που θα μειώνει αυτομάτως το ρίσκο και πρωτίστως, το νέο «αφεντικό» στο Κολόσσι θα εμπνεύσει τους παίκτες και θα τους καθοδηγήσει με μαεστρία προς την κορυφή της πυραμίδας του ποδοσφαίρου μας. Εάν χρειαστεί, ιθύνοντες του Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να βάλουν λιγάκι πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη.

Με την πάροδο του χρόνου, όπως αφήνεται να διαρρεύσει, η λίστα με τους υποψήφιους προπονητές γίνεται όλο και πιο μικρή. Στον Απόλλωνα, διατηρούν εκείνους που δεν είναι αρνητικοί ώστε να αναλάβουν και αντιθέτως, διαγράφουν αυτούς που έχουν άλλες βλέψεις. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η όλη διαδικασία δεν είναι εύκολη, από τη στιγμή που στη διοίκηση έθεσαν ψηλά τον πήχη.

Με την πρόσληψη προπονητή, οι εξελίξεις θα τρέξουν πιο γρήγορα. Θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που εκπνέει η συνεργασία (Γιοβάνοβιτς, Γιούστε, Βασιλείου) και γι΄ αυτούς που διατηρούν συμβόλαιο, αλλά δεν έκαναν καλή σεζόν. Ηδη, γράφονται και λέγονται διάφορα για τον Ζοάο Πέδρο. Κάποιοι θα αποδεσμευτούν και κάποιοι θα δοθούν με τη μορφή δανεισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ