aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Προσέχουν για να έχουν

Απόλλων: Προσέχουν για να έχουν

Καθημερινά όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα περνούν από διαγνωστικό έλεγχο. Όσοι ποδοσφαιριστές είναι αρνητικοί συνεχίζουν τις προπονήσεις, ενώ για όσους υπάρχει και η παραμικρή υποψία πως μπορεί να έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, κι ας είναι αρνητικό το τεστ τους, αποχωρούν άμεσα από το προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι. Έτσι έγινε και χθες, με την προπόνηση να πραγματοποιείται με τους ποδοσφαιριστές που αισθάνονται απολύτως καλά.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, που θα γίνει το Σάββατο, ξεκίνησε. Ευχή όλων είναι να μην προκύψουν αλλά κρούσματα, που θα ανεβάσουν τον αριθμό σε τέτοιο επίπεδο που θα αναγκάσει τη διοίκηση του Απόλλωνα να ζητήσει αναβολή και δεύτερου αγώνα στη σειρά. Την ίδια ώρα, υπάρχει και ενδεχόμενο για να αναβληθεί η αγωνιστική υποχρέωση, όχι μόνο για τον Απόλλωνα, για όλες τις ομάδες, αν βρεθούν και οι τρεις τερματοφύλακες θετικοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ