Απόλλων: Προπόνηση με Κίρζη, τα δεδομένα με Αγκίρε

Στην παρουσία του Νίκου Κίρζη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Αγκίρε συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα το οποίο ακολουθεί, έτσι ώστε να επανέλθει στο απαιτούμενο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, ενώ τα ίδια ισχύουν και για το Σέρβο διεθνή τερματοφύλακα Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς. Ο Εστεμπάν Σατσέτι ακολουθήσε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Η επίσημη ενημέρωση

«Eπιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά το τετραήμερο ρεπό ξεκούρασης για την ομάδα μας, η οποία με προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (28/12) άνοιξε τον κύκλο προετοιμασίας ενόψει του επικείμενου εντός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο Στάδιο (03/01).

Το συγκρότημα του κ.Πετράκη θα πρέπει να προετοιμαστεί τόσο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Αγκίρε συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα το οποίο ακολουθεί, έτσι ώστε να επανέλθει στο απαιτούμενο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, ενώ τα ίδια ισχύουν και για το Σέρβο διεθνή τερματοφύλακα Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

Ο Εστεμπάν Σατσέτι ακολουθήσε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολουθήσαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η προπόνηση διεξήχθη παρουσία του Προέδρου της ομάδας μας κ. Νίκου Κίρζη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ