aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πρόκριση και μετά Δόξα!

Απόλλων: Πρόκριση και μετά Δόξα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Καιρός για χάσιμο δεν υπάρχει στον Απόλλωνα, ούτε φυσικά για κλάματα, παρά μόνο ανασύνταξη, καθώς αύριο είναι ο πρώτος αγώνας στο κύπελλο με τον Εθνικό, ενώ θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια στο πρωτάθλημα, για να μην εκτροχιαστεί η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή από τις θέσεις που θα εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι λογικό πως ο προβληματισμός είναι έντονος μετά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες, αλλά κάπου αυτός ο κατήφορος θα πρέπει να τερματιστεί. Για να γίνει, όμως, αυτό, θα χρειαστεί βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Η βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και τα «χαστούκια» που προηγήθηκαν από την ΑΕΛ, την ΕΝΠ και την Πάφος FC, έχουν αφήσει έντονα σημάδια, όμως η τεχνική ηγεσία καλείται να βρει τους τρόπους να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες. Αύριο είναι ο αγώνας στο κύπελλο με τον Εθνικό. Είναι απαραίτητο να επιστρέψει στις νίκες ο Απόλλωνας, να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «4» του κυπέλλου και μετά να κερδίσει και τη Δόξα (22/2) στο πρωτάθλημα. Τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν είναι σημαντικά για την ανόρθωση της ψυχολογίας όλης της ομάδας, όμως παράλληλα θα πρέπει να βελτιωθεί σε κάποιους τομείς. Η άμυνα έκανε σοβαρά λάθη στους τελευταίους αγώνες, η μεσαία γραμμή θα πρέπει να φρεσκαριστεί, ενώ οι επιθετικοί καλούνται να γίνουν πιο δραστήριοι και ουσιαστικοί.

Ο χρόνος τρέχει, όπως τρέχουν και οι υποχρεώσεις και για να μη χαθεί η σεζόν, άμεσα οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να συνέλθουν και να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Για τον Απόλλωνα, είναι απώλεια και σοβαρό πλήγμα ο τραυματισμός του Ζοέλ Μολ, ο οποίος θα χάσει τη σεζόν! Κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά θα βρεθεί αύριο ο νεαρός Δημήτρης Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ