aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Προ των πυλών ο Εκπολό

Απόλλων: Προ των πυλών ο Εκπολό

Προβάρει τα κυανόλευκα του Απόλλωνα ο Γκότσγουιλ Εκπολό. Οι πρωταθλητές Κύπρου τα βρήκαν με τον Νιγηριανό αμυντικό, κάτοχο ισπανικού διαβατηρίου, και όλα συνηγορούν πως θα αποτελέσει το τέταρτο χειμερινό απόκτημά τους.

Η κύρια θέση του είναι δεξιός μπακ, εντούτοις μπορεί να αγωνιστεί και κεντρικός αμυντικός. Κρίθηκε ο κατάλληλος για να καλύψει το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Βουκασίν Γιοβάνοβιτς.

Ο Εκπολό πήγε στην Νόρκεπινγκ τον Δεκέμβριο του 2021 και ήταν μια προσθήκη που ήθελε ο τότε προπονητής Ρίκαρντ Νόρλινγκ. Υπό τον Glenn Riddersholm, δεν έχει λάβει τόση εμπιστοσύνη και τελείωσε τη σεζόν ως αριστερό μπακ. Έτσι, η Νόρκεπινγκ δεν αναμένεται να λάβει μεγάλη μεταγραφή για τον παίκτη εάν πουληθεί, αλλά μάλλον μικρότερη συμφωνία», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Ο Εκπολό αγωνίστηκε 28 φορές με τη φανέλα της σουηδικής ομάδας, εκ των οποίων τις 23 ως βασικός. Από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι τον Δεκέμβρη του 2021 ήταν στη Χέκεν, όπου μέτρησε 113 συμμετοχές, πέτυχε έξι τέρματα και πιστώθηκε δέκα ασίστ. Θήτευσε για μιάμιση σεζόν (καλοκαίρι 2016, έως τον Ιανουάριο του 2018) στην Φλίτγουντ, ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Μπαρσελόνα. Μάλιστα, μέτρησε 19 συμμετοχές με την ομάδα U19 των Καταλανών.

Η καριέρα του Εκπολό σε αριθμούς

78 35

Δείτε τον σε δράση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ