aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πριν το άγχος μετατραπεί σε... φοβία

Απόλλων: Πριν το άγχος μετατραπεί σε… φοβία

Ισόπαλος με 1-1 έμεινε ο Απόλλων με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι δεν έθελξαν με την εμφάνιση τους, και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν στο σκορ, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και δέχτηκαν την ισοφάριση, ενώ στο τέλος λένε και… ευχαριστώ που δεν ηττήθηκαν.

Οι Λεμεσιανοί ξανά σε αγώνα κόντρα σε «μεγάλο» αντίπαλο δεν μπόρεσαν να βγάλουν χαρακτήρα, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι αγνοούν τη νίκη σε ντέρμπι από τις 26 Σεπτεμβρίου, επί της συμπολίτισσας ΑΕΛ. Μια ακριβώς εβδομάδα νωρίτερα (19/9) είχαν νικήσει και τον ΑΠΟΕΛ.

Έκτοτε, σε τέσσερα ντέρμπι απέναντι σε ΑΕΚ, Ομόνοια, Ανόρθωση και το σημερινό απέναντι στους γαλαζοκίτρινους, μετράνε δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Απόλλων είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Με δεδομένο όμως ότι ακολουθούν ακόμα πολλά, πάρα πολλά ντέρμπι, θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του στα «μεγάλα» ματς και να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα.

Με ντέρμπι κάνει «ποδαρικό» στη νέα χρονιά η ομάδα της Λεμεσού, κόντρα στην ΑΕΛ (03/01, εντός), ενώ ακολουθούν τα ντέρμπι απέναντι σε ΑΕΚ (08/01, εκτός) και Ομόνοια (15/01, εντός). Σε αυτά τα ματς «στοχεύει» ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ώστε ο Απόλλων να αποβάλει από πάνω του το… άγχος των μεγάλων αγώνων πριν μετατραπεί σε φοβία, και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ