aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πονοκέφαλος για Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Πονοκέφαλος για Τσόρνιγκερ

Οριστικά χωρίς τον Αλμπάνη θα παραταχτεί ο Απόλλων στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, παρόλο που ο τραυματισμός του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός, υποχρεώνοντας τον Τσόρνιγκερ να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του. Ο Ελλαδίτης εξτρέμ, πέρασε πολύ νωρίς εκτός από τον αγώνα απέναντι στον Άρη και η απουσία του ήταν αισθητή.

Γι’ αυτό και η μη συμμετοχή του στο προσεχές ματς δημιουργεί πονοκέφαλο στον προπονητή του Απόλλωνα, αφού μετρά δεδομένα την απουσία άλλων τεσσάρων ποδοσφαιριστών (Κυριάκου, Μαλεκκίδης, Δημητρίου, Μαυρίας), ενώ δύσκολα θα προλάβει και ο Ίλιεφ. Ο Τσόρνιγκερ στηρίζει πολλά στην ευφυΐα του Αλμπάνη, αλλά και τη διεισδυτικότητα και την ταχύτητά του. Εκτός απροόπτου τη θέση του Αλμπάνη θα πάρει ο Ψύχας, τον οποίο ο Γερμανός προπονητής έδειξε να πιστεύει και να τον έχει… πολύ κοντά στο αρχικό σχήμα, επενδύοντας στο ταλέντο του.

Έτοιμος θα είναι και ο Γιάνγκα, ο οποίος έχει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα, ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέξει ο Τσόρνιγκερ να παρουσιάσει τον Απόλλωνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής των κυανόλευκων έχει να επιλέξει ανάμεσα στον Πίττα, που θα είναι απόλυτα έτοιμος και στον Γιάνγκα, για παρτενέρ του Νταμπό.

Ο Κατελάρης κρίνεται ως μια σημαντική προσθήκη, καθώς εκτός απροόπτου θα βρεθεί δίπλα από τον Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας. Είναι πολύ σημαντική και η παρουσία του Παναγιώτου στο αρχικό σχήμα, στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ