aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πονάει στη μέση του

Απόλλων: Πονάει στη μέση του

Οι τραυματισμοί των Μαυρία και Τζουμ, που κρίνεται ως αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τη Δευτέρα, έρχονται να επισκιάσουν την καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Απόλλωνας. Ο Ελλαδίτης μπακ, από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του φάνηκε πως είναι σοβαρός. Υπέστη συνδεσμική κάκωση στο γόνατο κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με την ΠΑΕΕΚ.

Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και ο χρόνος επιστροφής του θα εξαρτηθεί από τη βελτίωση της κλινικής του εικόνας, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος. Ο Μαυρίας, λοιπόν, είναι εκτός πλάνου για τον αγώνα της Δευτέρας και ο Φιλιώτης θα κληθεί να καλύψει το κενό του στο δεξί άκρο της άμυνας. Η επιλογή του Φιλιώτη μπορεί να είναι αναγκαστική, αλλά ο Τσόρνιγκερ έδειξε και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ότι τον πιστεύει, αφού ακόμα και σε κάποια παιχνίδια που ήταν έτοιμος ο Μαυρίας επέλεγε να ξεκινήσει με τον Κύπριο αμυντικό.

Ο μυϊκός τραυματισμός που «έβγαλε» ο Τζουμ σε συνδυασμό με τον παροπλισμό του Χάμπου Κυριάκου, είναι κάτι που ανησυχεί περισσότερο τον Γερμανό προπονητή του Απόλλωνα. Ο Τζουμ πριν προλάβει να «γράψει» τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα του Απόλλωνα, ξαναπαίρνει τον τίτλο του αμφίβολου αφού σύμφωνα με την ενημέρωση των κυανόλευκων έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό. Εδώ τα «κουκιά» του Τσόρνιγκερ είναι μετρημένα. Είτε θα έχει στο αρχικό σχήμα τον Ίλιεφ, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την ΠΑΕΕΚ αντικαθιστώντας τον Τζουμ είτε θα έχει στο αρχικό σχήμα τον Κατελάρη δίπλα από τον Κολ στη μεσαία γραμμή. Αν επικρατήσει το δεύτερο σενάριο, δηλαδή χρησιμοποίηση του Κατελάρη στη θέση του αμυντικού χαφ, αυτό θα σημαίνει και αυτόματα την ενεργοποίηση του Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, παίρνοντας θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ρομπέρζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ