aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα και συμπλήρωσε γκίνια δύο μηνών

Απόλλων: Πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα και συμπλήρωσε γκίνια δύο μηνών

Ουκ ολίγες ήταν οι φορές κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που ο Απόλλων πανηγύρισε γκολ που απέφεραν βαθμούς, στα τελευταία λεπτών των αναμετρήσεων του. Στο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ, ήταν η… σειρά του να την «πάθει» με τον ίδιο τρόπο, αφού δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης (3-3) στο 90+5’.

Οι κυανόλευκοι κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το ματς με δύο κεφαλιές του Νταμπό στο 58’ και στο 77’, δεν μπόρεσαν όμως να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι τέλους. Σταδιακά οπισθοχώρησαν, δέχτηκαν πίεση και τελικά ισοφαρίστηκαν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης από το εκτός περιοχής σουτ του Λέντες.

Ως αποτέλεσμα, η ομάδα της Λεμεσού έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από δύο μήνες και το τρίποντο σε βάρος της ΑΕΛ, στις 10 Φεβρουαρίου. Μαζί, έχασε και την ευκαιρία να ανοίξει την ψαλίδα από τη δεύτερη θέση στους εννέα βαθμούς και να περιμένει «άνετος» τα κυριακάτικα ματς των ομάδων που είναι από κάτω του.

Αντί αυτού, αντιμετωπίζει πλέον, κατάματα τον κίνδυνο να τις δει να μειώνουν τη διαφορά και να νιώσει την καυτή τους ανάσα μετά από καιρό…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ