aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πλήρωσε τα λάθη του και υποχώρησε

Απόλλων: Πλήρωσε τα λάθη του και υποχώρησε

Ήττα πισωγύρισμα για τον Απόλλωνα στη «μάχη» που δίνει για εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν με 1-3 από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν χάρις σε γκολ του Πίττα (3’) και σε συνδυασμό με τη νίκη (2-1) της Νέας Σαλαμίνας επί της Πάφος FC υποχώρησαν στην 7η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη λεμεσιανή ομάδα, που προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια, ωστόσο δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν ο Κωνσταντίνος Μακρίδης και οι παίκτες του. Από δύο δικά τους λάθη, αρχικά του Αρτυματά (49’) που μαρκάρει απρόσεκτα τον Μακέντα στην περιοχή και στη συνέχεια του Αλεσάμι (76’) που χάνει την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, ο ΑΠΟΕΛ έφερε τούμπα το ματς. Ο Απόλλων πλήρωσε ξανά τα λάθη του, δέχτηκε την 6η ήττα του στο πρωτάθλημα, βρέθηκε εκτός της πρώτης εξάδας του βαθμολογικού πίνακα και μπήκε σε μπελάδες, όσον αφορά την εξασφάλιση μιας θέση σε αυτήν.

Ο Μακρίδης ρωτήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης για τα εύκολα επαναλαμβανόμενα λάθη της ομάδας του, κάνοντας λόγο για έλλειψε αυτοπεποίθησης: «Τα λάθη μας προβληματίζουν. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Είναι λάθη που είναι μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους να μην τα κάνουμε». Όσον αφορά την απουσία του Ρομπέρζ και αν στοίχισε, απάντησε: «Ο Ρομπέρζ μας δίνει ηρεμία, αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να τον αναπληρώσουν».

Η αλήθεια είναι όμως το κενό του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, όποτε δεν αγωνίζεται, είναι δυσαναπλήρωτο. Η απουσία του Ρομπέρζ φάνηκε και με το παραπάνω κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όπως και στην προ δεκαημέρου ήττα, επίσης με 1-3 από τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ