aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πλήγμα με Κατελάρη, τρέχει για στόπερ

Απόλλων: Πλήγμα με Κατελάρη, τρέχει για στόπερ

Τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών δεν είναι καλά για τον Απόλλωνα. Ο Φάνος Κατελάρης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 εβδομάδες και μετά την αποδέσμευση του Ουέλιγκτον η ανάγκη για απόκτηση κεντρικού αμυντικού γίνεται επιτακτική. Στη θέση αυτή λύση μπορούν να δώσουν οι Κυριάκου, Ρομπέρζ, Β. Γιοβάνοβιτς και Σπόλιαριτς. Το σημείωσε και ο Τσόρνιγκερ πως η ομάδα του ψάχνει για ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό.

Το άλλο σημαντικό πρόβλημα ακούει στο όνομα Αλεσάμι, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Ομόνοια, την ώρα που ο Χαμάς συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και η απόφαση που πάρθηκε από την τεχνική ηγεσία είναι όπως μείνει εκτός από τον αγώνα με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Στην προσεχή αναμέτρηση πολύ πιθανό ο Τσόρνιγκερ να διατηρήσει στο κέντρο της άμυνας τον Χάμπο Κυριάκου. Επίσης, το αριστερό άκρο της άμυνας ενδέχεται να καλύψει ο Φιλιώτης εάν δεν είναι έτοιμος ο Αλεσάμι. Ο Κύπριος δεξιός μπακ, όταν αγωνιζόταν στην Πάφο κλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις να αγωνιστεί αριστερά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ