aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πλάνο με ερωτηματικά από τον Καταλά

Απόλλων: Πλάνο με ερωτηματικά από τον Καταλά

Η ενδεκάδα που θα επιλέξει για το σημερινό παιχνίδι με την Πάφος FC ο τεχνικός του Απόλλωνα, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Καταρχήν, αποτελεί ερωτηματικό αν θα πάρει θέση ο Πίττας, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην αποστολή, αλλά και ποιος θα βρεθεί δίπλα από τον Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας, με τον Βουκασίν Γιοβάνοβιτς να είναι ο επικρατέστερος, εκτός και αν κληθεί να αγωνιστεί ο Χάμπος Κυριάκου ή ο Παναγιώτης Αρτυματάς.

Ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς θα υπερασπιστεί την εστία των πρωταθλητών, ο Μαυρίας θα κινείται στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Χαμάς στο αριστερό και τον Βαλεντίν Ρομπέρζ να αποτελούν τις βασικές επιλογές για την αμυντική γραμμή. Ίντο Σαχάρ, Ίσρα Κολ και λίγο πιο μπροστά ο Ζράντι φαντάζουν ως οι επικρατέστεροι στη μεσαία γραμμή. Ο Χέντι, που είναι υγιής, λογικά είναι ο ένας στην επιθετική γραμμή και αν ο Πίττας είναι καλά θα είναι ο δεύτερος σε διαφορετική περίπτωση ο Γιόστεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ