aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πιστώνεται και αυτό ο Τσόρνιγκερ...

Απόλλων: Πιστώνεται και αυτό ο Τσόρνιγκερ…

Ένα από τα πολλά θετικά που πιστώνονται στον προπονητή του Απόλλων Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, είναι και η αναγέννηση κάποιων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ήταν και στο παρελθόν στην ομάδα, αλλά δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Για παράδειγμα ο Φάνος Κατελάρης κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια βρισκόταν στα πλείστα παιχνίδια στον πάγκο. Φέτος τα πράγματα άλλαξαν, δούλεψε, έσκυψε το κεφάλι και από τη στιγμή που ο νέος προπονητής έδειξε πόσο πολύ τον εμπιστεύεται ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του.

Επίσης, ο Φιλιώτης ήταν επίσης στον πάγκο στα περισσότερα παιχνίδια. Λίγα ήταν τα ματς που βρήκε θέση στο αρχικό σχήμα καθώς ζούσε στη σκιά του Ζοάο Πέδρο. Στη φετινή σεζόν, εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του Μαυρία, πήρε φανέλα βασικού και στον τελευταίο αγώνα με την Πάφος FC, παρά το γεγονός πως ήταν απόλυτα καλά ο Ελλαδίτης, ήταν αυτός που ξεκίνησε την αναμέτρηση. Εκτός απροόπτου θα είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα απέναντι στους μαυροπράσινους της Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ