aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πισωγύρισμα και διπλός πονοκέφαλος

Απόλλων: Πισωγύρισμα και διπλός πονοκέφαλος

Την ήττα (1-3) πισωγύρισμα στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο γνώρισε ο Απόλλων από τον συμπολίτη Άρη, στο «Αλφαμέγα» για την 20η αγωνιστική. Η πρώτη ήττα στο 2023 αφήνει τους κυανόλευκους στο -5 από την υπό προϋποθέσεις προνομιούχα 4η θέση και στο -12 από την 3η.

Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Μακρίδη δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν το «εκρηκτικό» τους ξεκίνημα στην αναμέτρηση (είχαν δοκάρι στο 6’ με Ουάρντα), πλήρωσαν τα τραγικά λάθη στην άμυνα και μοιραία δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

Και σαν να μην έφτανε η ήττα που μειώνει τις πιθανότητες του Απόλλωνα για την 4η θέση, ήρθαν και οι τραυματισμοί των Βουκασίν Γιοβάνοβιτς και Ματιέ Πεϊμπέρν για να… δέσει το γλυκό. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί αποχώρησαν τραυματίες στο 65ο και 83ο λεπτό του αγώνα αντίστοιχα, προκαλώντας ανησυχία στο στρατόπεδο των κυανολεύκων ενόψει της συνέχειας. Όσον αφορά την περίπτωση του Σέρβου, μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις τον θέλουν να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Αρχής γενομένης στο παιχνίδι της Παρασκευής (27/1) κόντρα στον Ολυμπιακό, παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, η ομάδα της Λεμεσού θέλει να αντιδράσει. Στα θετικά η επιστροφή των Ρομπέρζ και Αλεσάμι στη διάθεση του Κύπριο τεχνικού, που εξέτισαν την ποινή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ