aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πήρε μπρος ενόψει μιας σεζόν – πρόκλησης

Απόλλων: Πήρε μπρος ενόψει μιας σεζόν – πρόκλησης

Ξεκίνημα από χθες στη νέα σεζόν για τον Απόλλωνα. Έγινε η αρχή με εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Οι κυανόλευκοι πήραν μπρος ενόψει μίας σεζόν – πρόκλησης, καθώς θα μετέχουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο τους χρυσοφόρους ομίλους.

Στο προπονητικό κέντρο των Πλατρών θα εγκατασταθεί από αύριο Κυριακή η ομάδα του Απόλλωνα, η οποία θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας περιόδου.

Στις 10 Ιουλίου ο Απόλλων θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τη Δόξα, στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου γηπέδου της προσφυγικής ομάδας «Γλαύκος Κληρίδης» στην Περιστερώνα. Στις 16 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστρία όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 28 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Απόλλων θα δώσει 3 φιλικά παιχνίδια επί αυστριακού εδάφους, με τη Μεζοκόβεσντ Ζόρι στις 17/7, τη Σλόβαν Λίμπερετς στις 22/7 και με την Τορίνο στις 27/7.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ