aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Περνά από πιο σοβαρές εξετάσεις

Απόλλων: Περνά από πιο σοβαρές εξετάσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεύτερο φιλικό για τον Απόλλωνα σήμερα το απόγευμα (18:00) επί αυστριακού εδάφους και ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται σημαντικά. Μετά το νικηφόρο 1-0 επί της Αμστέτεν, ομάδας Β’ Κατηγορίας της Αυστρίας, θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Σερβίας, Ερυθρό Αστέρα. Οι κυανόλευκοι βρίσκονται στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας τους και ο Σωφρόνης Αυγουστή, όπως και στο φιλικό της περασμένης Κυριακής, θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.

Ο Κύπριος τεχνικός υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει μαζί του στην Αυστρία, για αυτό και θα τους δώσει τις ευκαιρίες που απαιτούνται, την ίδια περίοδο που είναι στο ψάξιμο για ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν την ποιότητα του Απόλλωνα. Όπως έγινε γνωστό από προχθές, η ομάδα της Λεμεσού έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με τον Γάλλο Σερζ Γκακπέ, ο οποίος θα καλύψει μια θέση στα φτερά. Πρέπει όμως πρώτα να λύσει τη συνεργασία του με την Μπριζ, καθώς έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Στα 32 του χρόνια κουβαλά εμπειρίες, από την παρουσία του στο γαλλικό και βελγικό πρωτάθλημα, είναι γρήγορος με καλή τεχνική κατάρτιση και πλαγιοκοπήσεις. Στα φτερά μπορούν να αγωνιστούν οι Πίττας, Σαρδινέρο, Παπουλής, Ψύχας, Αγκίρε και Σελάγια.

Στην ίδια θέση θα αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, καθώς και μέσος, σέντερ φορ και κεντρικός αμυντικός.  Παραμένει ανοικτό το θέμα με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ και, όπως φαίνεται, δεν υπάρχει πεδίο επανόδου του στην ομάδα. Για αυτό και ψάχνουν αμέσως για έναν σέντερ μπακ υψηλών προδιαγραφών.

Με αυτές τις κινήσεις, η ομάδα της Λεμεσού αναμένεται να είναι πλήρης από κάθε άποψη για να μπει στη νέα σεζόν. Οι προσθήκες που ετοιμάζονται αποσκοπούν ώστε να διακριθεί και πάλι στην Ευρώπη ο Απόλλωνας. Αυτός θα είναι ένας από τους στόχους της ομάδας στη νέα περίοδο, όπως φυσικά και η διεκδίκηση των δύο εγχώριων τίτλων. Ο πιο βασικός λόγος που οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν να φτάσουν εκεί που ήθελαν τη σεζόν που πέρασε ήταν οι λίγες επιλογές. Αποδείχθηκε μικρό τελικά το ρόστερ που είχε στη διάθεσή του ο προπονητής του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ