aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Περίμεναν την κατάλληλη στιγμή

Απόλλων: Περίμεναν την κατάλληλη στιγμή

Το χθεσινό διαζύγιο του Απόλλωνα με τους Παπουνασβίλι και Αμινί, λίγα 24ωρα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2021, επιβεβαιώνει το μετεγγραφικό πλάνο ήταν έτοιμο προ πολλού. Τα ρεπορτάζ έγραφαν εδώ και μήνες ότι οι Νίκος Κίρζης και Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είχαν συζητήσεις με θέμα την ενίσχυση.

Άλλωστε, προχθές έγιναν και ανανεώσεις με τους Μπαγκαλί Νταμπό, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Πέτρο Ψύχα και Ντανίλο Σπόλιαριτς. Άλλο ένα δείγμα πως οι κυανόλευκοι δεν ασχολούνταν τόσο καιρό μόνο με το αγωνιστικό μέρος, απλώς περίμεναν την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Από τη στιγμή που άρχισαν οι ανανεώσεις και αποχωρήσεις λοιπόν, δεν θα πρέπει να παραξενέψει κανέναν εάν δεν αργήσουν και οι πρώτες προσθήκες του Χειμώνα. Ήδη είναι δεδομένη άλλωστε η εγγραφή του Νικολά Ντιγκινί, ενώ ο Γερμανός προπονητής ζήτησε και ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, ίσως μάλιστα και με δύο ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ