aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πέρασαν 41 ημέρες και τα πράγματα άρχισαν να ζορίζουν…

Απόλλων: Πέρασαν 41 ημέρες και τα πράγματα άρχισαν να ζορίζουν…

Κομβικό χαρακτήρα παίρνει το ντέρμπι με την Ομόνοια που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Τσίρειο στάδιο. Μετά την ήττα στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, και ενώ εκκρεμεί το αποτέλεσμα της ένστασης, η ανάγκη για επιστροφή στις επιτυχίες είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική στον Απόλλωνα.

Μετά από την τελευταία νίκη πέρασαν 41 μέρες (μέχρι το επόμενο παιχνίδι στις 16/1/2022). Η ομάδα της Λεμεσού είχε κερδίσει για τελευταία φορά στις 6 Δεκεμβρίου 2021 τον Εθνικό Άχνας, επομένως καλείται να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Τρεις αναμετρήσεις μεσολάβησαν από το τελευταίο τρίποντο. Οι ήττες από τον Άρη και την ΑΕΚ και η ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ. Επομένως, τα πράγματα ξεκίνησαν να γίνονται πιο ζόρικα, αφού το όποιο πλεονέκτημα είχε η ομάδα της Λεμεσού, το έχει χάσει από τη στιγμή που υποχώρησε στην τρίτη θέση.

Ο Τσόρνιγκερ καλείται να βρει τον τρόπο, ώστε να επαναφέρει την ομάδα σε νικηφόρα τροχιά, δίνοντας παραλλήλως την απαιτούμενη φρεσκάδα στο σύνολο, κάτι που λείπει το τελευταίο διάστημα. Υπάρχει αισιοδοξία πως οι Κατελάρης, Γιάνγκα και Μαυρίας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα. Επίσης, ο Νταμπό θα είναι στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού. Εάν ο Κατελάρης κριθεί πανέτοιμος για να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, θα αποτελέσει μία από τις δύο ή τρεις αλλαγές που θα επιχειρήσει ο Τσόρνιγκερ προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και να καταβάλει την αντίσταση της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ