aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πέραν των δέκα προσθηκών

Απόλλων: Πέραν των δέκα προσθηκών

Εννοείται πως η μη συμμετοχή στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ αποτελεί πλήγμα σε πάρα πολλούς τομείς, οι οποίοι ξεκινούν από το πρεστίζ και φτάνουν στο οικονομικό. Ωστόσο για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ο Απόλλων θα λειτουργήσει το καλοκαίρι χωρίς άγχος και πίεση, κάτι που ενδεχομένως να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, φτάνει να αξιοποιηθεί σωστά.

Ο Απόλλων, έχει την ευχέρεια να κυνηγήσει ποδοσφαιριστές σε θέσεις που πραγματικά «πονά» το υφιστάμενο σύνολο, χωρίς να έχει ως αντίπαλο τον χρόνο. Από το ποδοσφαιρικό παζλ της σεζόν 2022-23, έχουν αφαιρεθεί πολλά και σημαντικά κομμάτια.

Ως εκ τούτου, η ομάδα της Λεμεσού θα προχωρήσει σε διψήφιο αριθμό μετεγγραφών, με το καλοκαίρι να αναμένεται ιδιαιτέρως «θερμό». Και στις τρεις γραμμές θα μπει… νέο αίμα, με το τεχνικό επιτελείο να κινείται μεθοδικά ώστε το συντομότερο δυνατό να προκύψουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Οι πλείστοι παίκτες που θα ντυθούν στα χρώματα του Απόλλωνα, εννοείται πως προορίζονται για το αρχικό σχήμα. Ο Μπογκντάν Αντόνε, εδώ και καιρό, έχει υποδείξει τις θέσεις και ασφαλώς, ποδοσφαιριστές που γνωρίζει πολύ καλά και κρίνει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η συγκεκριμένη λίστα εννοείται πως συνεχώς ανανεώνεται. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση, την ίδια ώρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ενισχυθεί με τον Μάκη Παπαϊωάννου, ο οποίος με τις γνώσεις και τις διασυνδέσεις του, προσπαθεί να βάλει και τη δική του σφραγίδα στον Απόλλωνα της νέας αγωνιστική περιόδου. Αναμένονται με ενδιαφέρον οι πρώτες κινήσεις στη σκακιέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ