aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πέμπτο δίδυμο σε εννέα αγώνες!

Απόλλων: Πέμπτο δίδυμο σε εννέα αγώνες!

Ο Γιώργος Μαλεκκίδης επιλέχθηκε από τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για να παίξει δίπλα από τον Βαλεντίν Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας του Απόλλωνα στο εκτός έδρας ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με την Ομόνοια.

Το συγκεκριμένο είναι το πέμπτο δίδυμο κεντρικών αμυντικών που χρησιμοποιεί ο Γερμανός τεχνικός από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Ο τραυματισμός του Ρομπέρζ στην αρχή της σεζόν, η ανετοιμότητα του Γιοβάνοβιτς και η απουσία του Κατελάρη ανάγκασε τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να ανακατέψει καλά τα χαρτιά της τράπουλας και να παρατάξει την ομάδα του με τέσσερα διαφορετικά δίδυμα έως σήμερα στη σεζόν.

Τις περισσότερες φορές (τέσσερις) επιλέχθηκε το δίδυμο Ρομπέρζ – Κατελάρη, δύο φορές έπαιξαν στο κέντρο της άμυνας οι Κατελάρης και Ουέλινγκτον, μια φορά οι Ρομπέρζ – Ουέλινγκτον και μία οι Μαλεκκίδης – Ουέλινγκτον στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ολυμπιάς Λυμπιών.

Αναλυτικά οι αγώνες και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Απόλλωνα

Απόλλων – Ζίλινα: Κατελάρης – Ουέλινγκτον

Ζίλινα – Απόλλων: Κατελάρης – Ουέλινγκτον

Απόλλων – Εθνικός: Ρομπέρζ – Κατελάρης

Άρης – Απόλλων: Ρομπέρζ – Κατελάρης

Απόλλων – ΑΠΟΕΛ: Ρομπέρζ – Κατελάρης

ΑΕΛ – Απόλλων: Ρομπέρζ – Κατελάρης

Απόλλων – ΑΕΚ: Ρομπέρζ – Ουέλινγκτον

Απόλλων – Ομόνοια: Ρομπέρζ – Μαλεκκίδης

Απόλλων – Ολυμπιάς Λυμπιών: Μαλεκκίδης – Ουέλινγκτον

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ