aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Παραμένει πιστός στο πλάνο του

Απόλλων: Παραμένει πιστός στο πλάνο του

Στον Απόλλωνα μπήκαν για τα καλά σε πορεία αντίστροφης μέτρησης ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, με τον στόχο της νίκης να είναι άλλη μία φορά αδιαπραγμάτευτος. Στην ομάδα της Λεμεσού αναγνωρίζουν τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της επικείμενης εξόδου από το Τσίρειο, ωστόσο πιστεύουν στις δυνατότητες των παικτών και παρουσιάζονται αποφασισμένοι για το «διπλό».

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, την ίδια ώρα, κάνει υπομονή ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Χαϊτάμ Αλεσάμι. Ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και η συμμετοχή του στην αποστολή θα αποφασιστεί στις επόμενες προπονήσεις. Παράλληλα, τον προπονητή του Απόλλωνα απασχολεί και η περίπτωση του Aρνό Τζουμ.

Ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις, ωστόσο η παρουσία του στον κυριακάτικο αγώνα που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ είναι μάλλον αδύνατη. Η επιστροφή του στην ενεργό δράση αναμένεται τον επόμενο μήνα. Ο Σάσα Μάρκοβιτς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και κατά πάσαν πιθανότητα θα είναι ξανά διαθέσιμος μετά τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός κόουτς, παρά το γεγονός πως η επικείμενο αναμέτρηση είναι εκτός έδρας, δεν προτίθεται να αλλάξει την τακτική και τη φιλοσοφία του. Ανεξάρτητα από την ομάδα που έχει απέναντί του, δεν είναι προπονητής που διαφοροποιεί εύκολα τη στρατηγική του. Παρά τις… αναταράξεις που έφεραν οι ήττες από την ΑΕΚ και την Ομόνοια, ο Τσόρνιγκερ έχει συγκεκριμένο πλάνο από την αρχή του πρωταθλήματος και αυτό ακολουθεί πιστά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ