aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Παρακολούθησε ΑΠΟΕΛ ο Τσόρνιγκερ και καταστρώνει τα πλάνα του

Απόλλων: Παρακολούθησε ΑΠΟΕΛ ο Τσόρνιγκερ και καταστρώνει τα πλάνα του

O Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ παρακολούθησε τη Δευτέρα τον επόμενο αντίπαλό τους στο πρωτάθλημα τον ΑΠΟΕΛ, στην πρώτη παρουσία του Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας της Λευκωσίας. Θέλησε να βρεθεί στο ΓΣΠ περισσότερο για να διαπιστώσει τη φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ, που θέλησε να περάσει ο νέος του προπονητής.

Πλέον, ο Γερμανός περιμένει την εξέλιξη της κατάστασης του Χαμάς, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον Άρη. Ο Αλεσάμι, που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αποτελεί και πάλι την πρώτη επιλογή του προπονητή των κυανόλευκων εφόσον ο Χαμάς δεν μπορέσει να δηλώσει «παρών» στο προσεχές ντέρμπι.

Παράλληλα, το τεχνικό τιμ σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο θα αξιολογήσουν και την κατάσταση των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, που δεν ήταν διαθέσιμοι στο προηγούμενο ματς. Ενδέχεται κάποιος απ’ αυτούς να βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή.

Ένα από τα σημεία αναφοράς στο παιχνίδι του Απόλλωνα απέναντι στον Άρη ήταν και η παρουσία του Γιάνγκα ο οποίος ξεκίνησε να σκοράρει από τα φιλικά παιχνίδια. Το γκολ κόντρα στον Άρη αποδείχθηκε «χρυσό», αφού χάρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς. Στον Απόλλωνα περιμένουν πως ο επιθετικός από το Κουρασάο είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στο σκοράρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ