aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Παρά μια στραβοκλωτσιά θα πετύχαινε σε ειδική αποστολή

Απόλλων: Παρά μια στραβοκλωτσιά θα πετύχαινε σε ειδική αποστολή

Με ειδική αποστολή έμοιαζε για τον Απόλλωνα η εξόρμηση στην «Αρένα» για την 16h αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γαλάζιοι πήγαν στη Λάρνακα με πολλές απουσίες, τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να παρατάσσει ενδεκάδα ανάγκης και την ίδια ώρα να μην έχει διαθέσιμες επιλογές για να αλλάξει τη ροή του αγώνα κατά τη διάρκειά του.

Με τον Ζράντι σε ρόλο κεντρικού μέσου δίπλα στον Ντανίλο Σπόλιαριτς, τον Αλεσάμι σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, τον Γιάνγκα μοναδική επιλογή στην επίθεση και μετρημένα κουκιά στον πάγκο οι γαλάζιοι προσπάθησαν να φύγουν αλώβητοι από την έδρα του πιο ισχυρού (κατά φαινόμενα) αντιπάλου στη διεκδίκηση του τίτλου. Η ήττα από την ΑΕΚ δεν ήταν άδικη, όμως θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Πολύ πιθανόν το καρπούζι να είχε μοιραστεί στη μέση εάν η στραβοκλωτσιά του Ντανίλο Σπόλιαριτς δεν έστελνε την μπάλα στα δίχτυα του Γιοβάνοβιτς. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Κύπριο μέσο, καθώς δεν μπόρεσε να χαρεί όπως θα ήθελε το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Οι λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι ήταν υπέρ της ΑΕΚ, όμως στην ομάδα της Λεμεσού δεν μπορούν να αισθάνονται αδικημένοι από την στιγμή που είχαν μισή ώρα παιχνιδιού μετά το 2-1 και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν έστω μία φορά την εστία των γηπεδούχων. Μοναδική ευκαιρία που κατέγραψαν οι γαλάζιοι μετά το 59’ ήταν μια προβολή του Γιάνγκα- σε αλλαγή παιχνιδιού του Χάμπου Κυριάκου και σέντρα του Χαμάς- όμως δεν ανησύχησε ουδόλως τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Η ήττα στην «Αρένα» δεν είναι το τέλος του κόσμου για τον Απόλλωνα. Πέραν του τομέα της ψυχολογίας δεν αλλάζει και πολύ τα δεδομένα ως προς τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, έστω και εάν η ομάδα του Τσόρνιγκερ υποχώρησε δύο θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ