aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: «Πανέτοιμα τα δύο "διαμάντια" μας »

Απόλλων: «Πανέτοιμα τα δύο “διαμάντια” μας »

Πανέτοιμα είναι τα κορίτσια του Απόλλωνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ U19 που θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 31 Ιουλίου στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Η σχετική ενημέρωση από την ομάδα: «Η Βασιλική Χατζηκωνστάντα και η Κατερίνα Ζακχαίου, δύο «διαμάντια» της Κυπριακής Πετόσφαιρας που άρχισαν από τις περίφημες ακαδημίες του Θρύλου και μέχρι σήμερα αγωνίζονται στην ομάδα γυναικών του APOLLON V.C θα αποτελέσουν τη μία εκ των 4 ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ η Κατερίνα Ζακχαίου, είναι πανέτοιμες τόσο αυτή όσο και η Βασιλική για τη μεγάλη πρόκληση και συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Θεωρώ ότι με βάση και τις ηλικίες που συμμετέχουν στους αγώνες έχουμε πιθανότητες επιτυχίας».

Τα θετικά του γαλανόλευκου ζευγαριού είναι ότι αποτελούν ζευγάρι στην άμμο τα τελευταία 3 χρόνια ενώ είναι και συμπαίχτριες στην Κυπελλοπρωταθλήτρια ομάδα του Απόλλων V.C όπου μαζί σάρωσαν τους τίτλους τα τελευταία 3 χρόνια.

Αυτό τους δίνει ένα μεγάλο αβαντάζ και το οποίο βέβαια θα πρέπει να εκμεταλλευτούν και να έχουν διάκριση. Είναι βέβαια γνωστός ο αγωνιστικός χώρος αφού έχουν αγωνιστεί αρκετές φορές μαζί στην εν λόγω παραλία και έτσι οι πιθανότητες να διακριθούν τα κορίτσια μας είναι αυξημένες.

Ο Απόλλων V.C εύχεται στις “Αμαζόνες” να κάνουν τόσο τον Απόλλωνα περήφανο, όσο και όλη την Κύπρο με την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Επίσης η διοίκηση εύχεται σε όλες της κυπριακές ομάδες ανδρών και γυναικών που θα λάβουν μέρος να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας και την κυπριακή πετόσφαιρα εκπληρώνοντας το στόχο της μεγάλης διάκρισης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ