aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Παίζει με Κοσέντζα και πιάνει Λιμάνι ο Αυλωνίτης!

Απόλλων: Παίζει με Κοσέντζα και πιάνει Λιμάνι ο Αυλωνίτης!

Στη Λεμεσό για λογαριασμό του Απόλλωνα στέλνει η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com τον Τάσο Αυλωνίτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 32χρονος Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός της Άσκολι θα αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου με την Κοσέντζα και ακολούθως θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους γαλάζιους.

Μάλιστα, σημειώνεται πως η μετεγγραφή του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα γίνει με τη μορφή δανεισμού με τον Απόλλωνα να διατηρεί το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του το ερχόμενο Καλοκαίρι.

Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι τα όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα, όμως δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη. Δηλαδή, τον Απόλλωνα, την Άσκολι και τον Αυλωνίτη. Μετά την αυριανή αναμέτρηση της ιταλικής ομάδας για το πρωτάθλημα της Serie B, θα γίνουν νέες διαπραγματεύσεις και εφόσον συμφωνηθούν όλες οι λεπτομέρειες ο ποδοσφαιριστής θα μπει στο αεροπλάνο και θα έρθει στην Κύπρο για να ενταχθεί υπό τις οδηγίες του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

H καριέρα του Αυλωνίτη σε αριθμούς

Untitled 2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ