aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πάγκος που προκαλεί τρόμο

Απόλλων: Πάγκος που προκαλεί τρόμο

Έπαιξε με τη φωτιά μα δεν κάηκε στην Πάφο ο Απόλλων. Η ομάδα της Λεμεσού με ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Ιωάννη Πίττα που σκόραρε στο παρά πέντε απέδρασε με «διπλό» από το «Στέλιος Κυριακίδης» και υποχρέωσε την παφιακή ομάδα στην πρώτη εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα.

Ο Κύπριος επιθετικός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τις 12 Δεκεμβρίου και κρατούσε το μαγικό ραβδί. Με κρύο αίμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και απέδειξε (για άλλη μια φορά) σε όσους τον κατέκριναν κατά καιρούς ότι είναι από τις πιο αξιόπιστες επιθετικές λύσεις του Απόλλωνα και του κυπριακού πρωταθλήματος γενικότερα. Έφτασε τα έξι τέρματα είναι ο πρώτος Κύπριος σκόρερ του πρωταθλήματος και πρώτος στη σχετική λίστα της ομάδας του.

Ο Απόλλων δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης στην Πάφο, αντιθέτως δεν μπόρεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε με την αποβολή του Κοβάσεβιτς στο 36’. Όμως, σταδιακά με την ενίσχυση που ερχόταν από τον πάγκο γινόταν όλο και πιο απειλητικός με αποτέλεσμα να φτάσει στο ζητούμενο. Μια ματιά στους ποδοσφαιριστές που μπήκαν ως αλλαγή προκαλεί τρόμο στους αντιπάλους και αρκεί για να αντιληφθεί κανείς την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ των γαλάζιων.

Οι άσοι από τον πάγκο που έβγαλε ο Τσόρνιγκερ ήταν οι Χάμπος Κυριάκου, Ζράντι, Πίττας, Ψύχας και Ντιγκινί. Ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν κάλλιστα να ήταν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα της Κύπρου. Προτού σκοράρει ο Πίττας «άγγιξαν» το γκολ οι Ζράντι (67’) και Χάμπος Κυριάκου (75’) γεγονός που επιβεβαιώνει τον προπονητή του Απόλλωνα πως οι αλλαγές ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ