aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων-Πάφος: Θρύλος τυπικός... Ντένιτς τρομερός! (vid)

Απόλλων-Πάφος: Θρύλος τυπικός… Ντένιτς τρομερός! (vid)

Tυπικός στο ραντεβού του με τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα ήταν ο Απόλλωνας, αφού στον αγώνα που έγινε στο Τσίρειο απέναντι στην Πάφο, οι κυανόλευκοι πήραν την νίκη με σκορ 1-0. Το γκολ που έκανε τη διαφορά σημειώθηκε από τον Ντένιτς στο 57′ της αναμέτρησης. Η ομάδα της Λεμεσού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της, ενώ στα τελευταία στάδια του αγώνα έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει ο τέρμα της.

Πλέον, η ομάδα της Λεμεσού πάει με καλή ψυχολογία στον καθοριστικό αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο τον ΟΦΗ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ανησυχία για τον Μολ, που αποχώρησε τραυματίας στο πρόσωπο, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Απόλλων είχε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης την υπεροχή και χωρίς να φθάσει σε ψηλά στάνταρ απόδοσης, έκανε τη δουλειά του. Η Πάφος FC για τρίτο σερί ματς έμεινε χωρίς νίκη, δέχθηκε δεύτερη σερί ήττα και έμεινε στον ένα βαθμό, αυτό που πήρε στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Ομόνοια. Αν και είχε καλά διαστήματα η ομάδα του Τόσακ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, δεν απέφυγε την ήττα.

Η Πάφος FC θέλησε να αιφνιδιάσει τον Απόλλωνα στο ξεκίνημα, ωστόσο όσο κυλούσε ο χρόνος η γηπεδούχος ομάδα ανέβασε ρυθμό, ισορρόπησε και ήταν καλύτερη. Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να πιέσουν στο ξεκίνημα ψηλά, ώστε να μην επιτρέψουν στον Απόλλωνα να κρατήσει και να κυκλοφορήσει μπάλα, να κάνει το παιχνίδι του. Το πέτυχαν ως ένα βαθμό αφού μετά το 20λεπτο η ομάδα του Αυγουστή ήταν πιο επικίνδυνη. Μεγάλες ευκαιρίες δεν χάθηκαν, όμως ο Απόλλων απείλησε σε τρεις περιπτώσεις (Νταμπό 19’, Μπένσοπ 27’, Ντιγκινί 30’).

Στην επανάληψη ήταν καλύτερος ο ρυθμός του αγώνα. Και πάλι η Πάφος FC άρχισε καλύτερα, ωστόσο στην πρώτη καλή ευκαιρία ο Απόλλων πήρε προβάδισμα (Ντένιτς 57’). Στη συνέχεια, η μπάλα ανεβοκατέβαινε μπροστά από τις δύο εστίες, χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, όμως οι όποιες προσπάθειές του δεν καρποφόρησαν και το σκορ έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ (45′ + 1 Δημητρίου), Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Αγκίρε, Ματέι (46′ Γιαννιώτας), Σατσέτι, Ντένιτς, Ντιγκινί, Μπένστσοπ (71′ Πίττας), Νταμπό.

Πάφος FC (Κάμερον Τόσακ): Ρούντκο, Αουρέλιο (46′ Ακαλέ), Σάις, Κβίντα, Βαλεριάνος, Κούζικ (46′ Aνγούλο), Πάντσεον, Πανός, Βα, Βαλακάρι, Μέρφι (71′ Mεριγκό).

Σκόρερ: 58′ Nτένιτς.

Κίτρινες: 73′ Γιαννιώτας, 76′ Σατσέτι / 48′ Βαλεριάνος, 51′ Μέρφι.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Α’ βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου.

Β’ βοηθός: Ευαγόρας Ευαγόρου.

Τέταρτος: Κωνσταντίνος Χρίστου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Γεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ