aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων-Πάφος FC: Οι επιλογές των Αυγουστή και Τόσακ

Απόλλων-Πάφος FC: Οι επιλογές των Αυγουστή και Τόσακ

Βασικός ο Ζοάο Πέδρο στον αγώνα του Απόλλωνα με την Πάφος FC στο Τσίρειο αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ο Σωφρόνης Αυγουστή επαναφέρει σύστημα με τεράάδα στην άμυνα.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα: Μολ, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Αγκίρε, Σατσέτι, Ντένιτς, Ματέι, Ντιγκινί, Μπένστσοπ, Νταμπό. Στον πάγκο οι Δημητρίου, Φιλιώτης, Βασιλείου, Σάλαϊ, Κατελάρης, Κυριάκου, Μάρκοβιτς, Πίττας. Ο νεοαποκτηθέντας Λάρσον έμεινε εκτός αποστολής.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Πάφου, Κάμερον Τόσακ, άφησε στον πάγκο τον Μπεριγκό και παίζει στην κορυφή ο Μέρφι, ενώ ντεμπούτο κάνει ο Κούζικ στο δεξιό άκρο της επίθεσης. Για άλλο ένα ματς παίζει στο κέντρο ο Βάλακαρι. Δεξιός μπακ είναι ο Αουρέλιο με τον Πανός να παίρνει θέση στο κέντρο.

Οι 11 του Τόσακ: Ρούντκο, Αουρέλιο, Σάις, Κβίντα, Βαλεριάνος, Κούζικ, Πάντσεον, Πανός, Βα, Βαλακάρι, Μέρφι. Στον πάγκο οι Πέτρου, Μανιόν, Μπεριγκό, Ράκελς, Λελιούχιν, Φυλακτού, Ανγούλο, Αντωνίου, Ακαλέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ