aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πάει με φόρα και με σπασμένα τα φρένα

Απόλλων: Πάει με φόρα και με σπασμένα τα φρένα

Σαν φορτηγό με σπασμένα τα φρένα μοιάζει ο Απόλλων στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό ισάριθμες νίκες. Μετρά το απόλυτο των βαθμών και πάει με φόρα σε τρίτο διαδοχικό ντέρμπι αφού προηγήθηκαν αυτά επί ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού φιλοξενεί την ΑΕΚ (20:00, Cytavision1) και δεν θέλει με τίποτα να χαλάσει την εικόνα που έφτιαξε. Θα κυνηγήσει πέμπτη σερί νίκη και να πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος με το απόλυτο, χτίζοντας και διαφορά από τους διώκτες του.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και θα επιδιώξουν άλλη μια πειστική εμφάνιση, στέλνοντας ξανά διαπιστευτήρια δυνατοτήτων και το μήνυμα στους αντιπάλους τους ότι δεν αστειεύονται στην τρέχουσα σεζόν. Πόσο μάλλον τώρα που γεμίζουν και ο Τσόρνιγκερ έχει στη διάθεσή του πλειάδα επιλογών για τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας αλλά και ενός πληρέστατου πάγκου.

Στην ομάδα της Λεμεσού αναγνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας του σημερινού αγώνα, απέναντι στην ΑΕΚ που είναι αήττητη και βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Έδειξε πως είναι ικανή και απαιτητική η αντίπαλός τους και ο Τσόρνιγκερ δεν επιτρέπει εφησυχασμό. Προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές του πως, για να φθάσουν σε άλλη μια επιτυχία, θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και πεινασμένοι, όπως στα ματς που προηγήθηκαν. Στόχος για τον Απόλλωνα το τέλειο παιχνίδι. Να παίξει με ομαδικό πνεύμα, να πιέσει ψηλά τον αντίπαλο και να επιβάλει τον δικό του ρυθμό. Και σε αυτή την προσπάθεια θα έχει ως σύμμαχο τον κόσμο του, που μετά τις τέσσερις διαδοχικές νίκες είναι ενθουσιασμένος και προβλέπεται η μεγαλύτερη φετινή προσέλευση, μια γεμάτη δυτική εξέδρα.

Ο Μπασέλ Ζράντι παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Goal της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα ευχαρίστησε την εταιρεία και όσους τον ψήφισαν. «Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα του Απόλλωνα. Ελπίζω να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και τις επιτυχίες», σημείωσε. Ο άοσος του Απόλλωνα, κληθείς να τοποθετηθεί ποια είναι η σχέση του με τα μακρινά σουτ, είπε: «Σε όλη μου την καριέρα συνηθίζω να σκοράρω από απόσταση. Τα περισσότερα γκολ μου τα έχω πετύχει έξω από την περιοχή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ