aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ούτε σκέψη για απώλεια

Απόλλων: Ούτε σκέψη για απώλεια

Οι κυανόλευκοι παλμοί ανέβηκαν, οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν πανέτοιμοι και ασφαλώς, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ κατάλληλα «διαβασμένος» για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση στο πρωτάθλημα απέναντι στον Εθνικό. Στον Απόλλωνα, θέλουν να διαγράψουν από το μυαλό τον πρόωρο αποκλεισμό από τη Ζίλινα και εννοείται ότι επιτυχημένη πρεμιέρα στον νέο μαραθώνιο και μάλιστα εντός έδρας, θα ενισχύσει αυτομάτως την αυτοπεποίθηση, διευρύνοντες τους ορίζοντες.

Και κυρίως το σύνολο, πιο ήρεμο από ποτέ, θα στρωθεί εκ νέου στη δουλειά ώστε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διακοπή που θα ακολουθήσει. Γιατί, η αλήθεια είναι πως ο Απόλλων, με βάση την εικόνα των φιλικών αναμετρήσεων και όχι μόνο, έδειξε πως χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει σύμφωνα με τις προσδοκίες της διοίκησης και του κόσμου του.

Ο Νορβηγός αριστερός μπακ, Χαϊτάμ Αλεσάμι, δεν αναμένεται ότι θα βρίσκεται στις επιλογές του Γερμανού προπονητή για το αυριανό παιχνίδι. Προστέθηκε προσφάτως στο ρόστερ, επομένως τρέχει για να καλύψει το… χαμένος έδαφος. Τα ίδια ισχύουν και για τον Αυστραλό μέσο, Μουσταφά Αμινί. Από εκεί και πέρα, ο Χάρης Μαυρίας ανέβασε ρυθμό, αισθάνεται πολύ καλύτερα και έχει ελπίδες να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Εκτός επιλογών είναι ο Γκιόργκι Παπουνασβίλι, με την έκδοση του διαζυγίου να εκκρεμεί.

Στα θετικά για τον προπονητή του Απόλλωνα είναι πως υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός που είχε αγωνισθεί ως αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας με τον ΑΠΟΕΛ, δηλώνει πλέον έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού, συμβάλλοντας στην καλύτερη ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Παράλληλα, εντείνονται οι ενέργειες για την ενίσχυση του ρόστερ. Θα προστεθούν στο ένας επιθετικός και ένας αμυντικός, οι οποίοι προορίζονται για να τραβήξουν δυναμικά του κουπί. Επίσης, γίνονται σκέψεις για την απόκτηση δύο νεαρών παικτών, καταλόγου Β΄.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ