aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ουρές στην μπουτίκ για ένα εισιτήριο

Απόλλων: Ουρές στην μπουτίκ για ένα εισιτήριο

Άρχισε στις 15:00 η προπώληση των εισιτηρίων του Απόλλωνα για το σαββατιάτικο (26/2) ντέρμπι με την Ανόρθωση. Στην μπουτίκ των κυανόλευκων έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος για να προμηθευτεί ένα «μαγικό χαρτάκι», που θα του χαρίσει θέση στη δυτική εξέδρα του Τσιρείου.

Στις τάξεις των οπαδών της ομάδας της Λεμεσού έχει περάσει το μήνυμα για τη σημασία του παιχνιδιού, αφού με ενδεχόμενο τρίποντο η είσοδος στα πλέι οφ θα γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την κατάκτηση του τίτλου.

Αντιθέτως, ενδεχόμενη ήττα θα φέρει τη «Μεγάλη Κυρία» σε απόσταση πέντε βαθμών, ενώ μπορεί να μπουν στο κόλπο ακόμα ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ (σε αυτό το σενάριο, αν νικήσουν αντιστοίχως την Ομόνοια και την ΑΕΛ, θα μειώσουν στους έξι).

Πιθανολογείται λοιπόν ότι ο Απόλλων θα έχει τη μαζικότερη παρουσία οπαδών του στην τρέχουσα σεζόν, κάτι πολύ σημαντικό σε ένα τόσο σπουδαίας σημασίας παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ