aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Όταν απουσιάζει ο Ρομπέρζ…

Απόλλων: Όταν απουσιάζει ο Ρομπέρζ…

Τι κάνει ο φετινός Απόλλων, άραγε, χωρίς τον Βαλεντίν Ρομπέρζ; Τη μία γκέλα μετά την άλλη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, εξάλλου, πως κάθε φορά που απουσιάζει, στην ομάδα της Λεμεσού τίθενται σε κατάσταση συναγερμού.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει, ασφαλώς, η έβδομη φορά που θα δει την ομάδα του από την κερκίδα. Στην επικείμενη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στην ΑΕΚ, λοιπόν, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται λόγω της αποβολής στο προηγούμενο παιχνίδι, με τον Μπογκντάν Αντόνε να… βυθίζεται σε σκέψεις.

Και η αλήθεια είναι πως πονοκεφαλιάζει, ακτινογραφώντας την αμυντική συμπεριφορά του συνόλου χωρίς τον 35χρονο στον αγωνιστικό χώρο. Στα προηγούμενα 6 παιχνίδια πρωταθλήματος που δεν ήταν διαθέσιμος, ο Απόλλων δέχθηκε 4 ήττες από τις 7 που μετρά συνολικά έως τώρα. Συγκεκριμένα, έχασε 2 φορές από τον ΑΠΟΕΛ (0-1 / 9η αγων., 1-3 / 22η αγων.) και 1 από τους Αρη (1-3 / 20ή αγων.), Καρμιώτισσα (3-4 / 23η αγων.). Στα άλλα ματς; Δεν κατάφερε η ομάδα της Λεμεσού να υπερκεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ, μένοντας στην ισοπαλία. Κάτι που… ισοδυναμούσε με ήττα (1-1 / 8η αγων.). Κέρδισε μόλις 1 φορά. Τον ουραγό, συγκεκριμένα, Ακρίτα Χλώρακας (2-0 / 11η αγων.). Με αυτά και μετά, χωρίς τον Ρομπέρζ, οι περσινοί πρωταθλητές διεκδίκησαν 18 βαθμούς και πίστωσαν στο ταμείο μόλις 4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ