aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οριστικά χωρίς τέσσερις, κρίσιμο διήμερο για δύο

Απόλλων: Οριστικά χωρίς τέσσερις, κρίσιμο διήμερο για δύο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στους ρυθμούς του αγώνα με την Ανόρθωση κινούνται στον Απόλλωνα. Η σημασία του επόμενου ντέρμπι είναι τεράστια, καθώς με νίκη το Σάββατο θα βρεθούν στο -4 από την προσεχή αντίπαλό τους. Εκεί που οι αποστάσεις φάνηκε να μεγαλώνουν, οι «κυανόλευκοι» φόρεσαν τα καλά τους, οι ποδοσφαιριστές κέρδισαν τις μάχες και τώρα ετοιμάζονται για την επόμενη. Επικρατεί διάθεση και ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας, μετά την ελκυστική και εντυπωσιακή εμφάνιση με την ΑΕΚ. Ο Απόλλων μάς υπενθύμισε πως επανέρχεται, πως είναι σε θέση να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Κόντρα στις εκτιμήσεις αυτών που μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη «προέβλεψαν» πως η ομάδα δεν θα ήταν στα επίπεδα των προηγούμενων χρόνων, οι «κυανόλευκοι» από παιχνίδι σε παιχνίδι, παρουσιάζονται πιο σταθεροί και αποδοτικοί. Σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια, όπως με το Παραλίμνι και με τη Δόξα, φάνηκε πως ήθελαν μόνο τη νίκη και τους βαθμούς. Με τους μαζεμένους βαθμούς ήλθε και η αυτοπεποίθηση, η ομάδα ανέδειξε αντιστάσεις και φανέρωσε την ποιότητα και το βάθος που διαθέτει. Με τη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΚ, ο Απόλλων έκανε επίδειξη δύναμης. Στα δυο ματς που έδωσε στο Τσίρειο σημείωσε εφτά γκολ, με πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Θαυμασμός και για τον Ζοέλ Μολ

Οι Σελάγια (2), Πίττας, Μάρκοβιτς, Περέιρα και Γκακπέ, είδαν δίκτυα στα δύο τελευταία ματς. Τα σημάδια συνεπώς είναι καλά και ενθαρρυντικά και δίνουν υποσχέσεις πως και το Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή θα δώσουν συνέχεια στο ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα. Και όλα αυτά, ενώ υπάρχουν και οι απουσίες. Το αποκορύφωμα με τους τραυματισμούς ήλθε με τους Περέιρα, Γκακπέ και Ενσούε, οι οποίοι αποχώρησαν με πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ. Η ποιότητα όμως, το βάθος και η ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών έδωσαν τις λύσεις που χρειαζόταν ο προπονητής.

Ο Απόλλων παρά τις υποχρεωτικές αλλαγές, είχε ρυθμό και σε καμιά περίπτωση δεν φάνηκε οι απουσίες να τον επηρεάζουν. Ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση, δεν υπολογίζονται οι Αγκίρε, Ενσούε, Σαρδινέρο και Γκακπέ. Όσον αφορά τους Γιούστε και Περέιρα, η παρουσία τους στο ντέρμπι θα κριθεί το επόμενο διήμερο. Ακόμη και με απουσίες, οι «κυανόλευκοι» είναι έτοιμοι να παρουσιαστούν δυνατοί και απαιτητικοί στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, μέχρι το επόμενο. Ο Απόλλων σε μικρό χρονικό διάστημα έχει αποδείξει πως μπορεί με δύο ή τρία καλά αποτελέσματα στη συνέχεια, να ανεβάσει και άλλο την ψυχολογία του και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια, κτυπώντας με όλες του τις δυνάμεις τον τίτλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ