aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Όποια… Μακάμπι και να βρει απέναντί του

Απόλλων: Όποια… Μακάμπι και να βρει απέναντί του

Με αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί η Μακάμπι Χάιφα στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο Μπαχάρ προσανατολίζεται να προστατεύσει ποδοσφαιριστές ενόψει των αναμετρήσεων για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χαζίζα που έκανε μεγάλη ζημιά στους κυανόλευκους θα μείνει εκτός ενδεκάδας, αφού βρίσκεται στο όριο των κίτρινων καρτών.

Σύμφωνα πάντοτε με τους Ισραηλινούς, ένας εκ των στόπερ Πλάνιτς, Γκόλντεμπεργκ θα πάρει ανάσες, την ίδια ώρα που οι Ατζίλι, Φανί και Μισπάτι διεκδικούν φανέλα βασικού.

Για τον Απόλλωνα, όμως, όποια ενδεκάδα και να βρει απέναντί του, σημασία έχει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος στο ΓΣΠ σε σχέση με το παιχνίδι στη Χάιφα. Αν και η πρόκριση έκανε φτερά από το 0-4 του πρώτου ματς, οι κυανόλευκοι θα έχουν πολλά να κερδίσουν εάν παρουσιαστούν βελτιωμένοι και ειδικά εάν πάρουν νίκη γοήτρου κόντρα στους Ισραηλινούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ