aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων-Ομόνοια: Απλά, μα και περίπλοκα δεδομένα για Ρομπέρζ

Απόλλων-Ομόνοια: Απλά, μα και περίπλοκα δεδομένα για Ρομπέρζ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Θα φύγει ή όχι ο Βαλεντέν Ρομπέρζ από τον Απόλλωνα; Κι αν φύγει, θα ανταλλάξει δακτυλίδια με την Ομόνοια, επιβεβαιώνοντας έτσι αυτό το τεράστιο βουητό που προέρχεται από την πιάτσα και τα Social Media, αφότου προηγήθηκαν κάποιες διαρροές; Ιδού η μεγάλη απορία…

Πάντως, το σίγουρο είναι ένα: Αρχίζει ένα καλοκαιρινό σίριαλ. Ένας σπουδαίος κεντρικός αμυντικός στη μέση, στη μία άκρη ο Απόλλωνας και οι διαφωνίες του παίκτη με τον προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή που πιθανόν να οδηγήσουν τον ποδοσφαιριστή στην έξοδο και στην άλλη άκρη οι επίδοξοι μνηστήρες κι οι επίδοξες… νύφες. Με την Ομόνοια να είναι η ομάδα που του κάνει τα «γλυκά μάτια» μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης: Άνοιξε «διάπλατα» η πόρτα εξόδου, αγωνία για Ρομπέρζ και άλλους τρεις

Βλέπετε, εντός των τειχών του κλαμπ, κυκλοφορούν πολλοί θαυμαστές του Γάλλου κι αυτό φτάνει (και περισσεύει) για να διατηρηθεί αποθηκευμένο το όνομα του 31χρονου ποδοσφαιριστή στην μετεγγραφική ατζέντα των πρασίνων και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα. Μπορεί να ξεκαθαρίσει… από σήμερα το μέλλον του «Ρόμπι» στον Απόλλωνα, μπορεί να πάρει και λίγο καιρό. Εάν ο πρόεδρος της Εταιρείας Απόλλων Νίκος Κίρζης, τοποθετηθεί ξεκάθαρα (21/5) στη συνέντευξη Τύπου για τον Γάλλο και ισχύσει το «ουδείς αναντικατάστατος» και ότι «κανένας δεν είναι υπεράνω της ομάδας», τότε οι μέρες του Ρομπέρζ στο όμορφο ύψωμα του Συνοικισμού Κολοσσίου, θα είναι μετρημένες.

Διαβάστε επίσης: Το τραβάει στα… άκρα με Ρομπέρζ ο Σωφρόνης

Αυτό που περιπλέκει κάπως τα πράγματα σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή, είναι το συμβόλαιο που διατηρεί με τη Λεμεσιανή ομάδα μέχρι το Καλοκαίρι του 2022. Δεν τρέφουν αυταπάτες οι πράσινοι πάντως, γνωρίζοντας εκ των  προτέρων πως πρόκειται για περίπτωση με υψηλό δείκτη δυσκολίας. Όχι όμως και απλησίαστη, εφόσον μείνει ελεύθερος ο Ρομπέρζ, ασχέτως αν το συμβόλαιο που πιθανόν να προταθεί στον παίκτη (κοντά στις 250.000 ευρώ ετησίως), ξεπερνάει σε μικρό βαθμό τις απολαβές που είχε στον Απόλλωνα. Αλλά τονίζεται ότι η Ομόνοια δεν πρόκειται να πληρώσει για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή και αν κάνει οριστικά την κίνησή της, θα το πράξει εάν μείνει ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης: O Ρομπέρζ και οι… φήμες για Ομόνοια

Κάποιες άλλες πληροφορίες που διέρρευσαν, κάνουν λόγο ότι ο Ρομπέρζ θα επιδιώξει να μείνει ελεύθερος και οι πιθανότητες να τα καταφέρει είναι καλές για τον ίδιο. Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπαίνει και το οικογενειακό ζήτημα στην εξίσωση, καθότι ο Γάλλος -όπως υποστηρίζεται- λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του η οποία θα γεννήσει μέσα στο Καλοκαίρι κι ενός άλλου οικογενειακού ζητήματος, θέλει να πάει σε ομάδα που να μην αρχίζει πολύ νωρίς την προετοιμασία της λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Κάτι το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε από κάποια επίσημη πηγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ