aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων – Ολυμπιάς 3-1: Αποστολή εξετελέσθη και τώρα… ΑΕΛ

Απόλλων – Ολυμπιάς 3-1: Αποστολή εξετελέσθη και τώρα… ΑΕΛ

Με την προσοχή του στραμμένη στο ντέρμπι της Κυριακής (26/9) κόντρα στην ΑΕΛ για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Απόλλων επικράτησε εύκολα με 3-1 της Ολυμπιάς Λυμπιών στο «Τσίρειο» και πήρε την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου.

Με εννέα αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ παρέταξε την ομάδα του ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, που έδωσε… ανάσες σε πολλούς βασικούς και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αρκετά λεπτά στα προηγούμενα παιχνίδια.

Οι κυανόλευκοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ χάρις σε γκολ του Στορ 13’, ενώ για τους φιλοξενούμενος έφερε το ματς στα ίσα ο Σοφοκλέους στο 29’, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η λεμεσιανή ομάδα «καθάρισε» την πρόκριση με γκολ των Αλεσάμι (48’) και Ιντζία (61’), οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Οι ενδεκάδες:

Απόλλων (Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ): Δημητρίου, Μαυρίας (73′ Φιλιώτης), Μαλεκκίδης, Ουέλινγκτον, Χαμάς (60′ Χαμάς), Β. Γιοβάνοβιτς (60′ Ρομπέρζ), Σπόλιαριτς (79′ Ζράντι), Παπουνασβίλι, Αλεσάμι, Στορ, Ίντζια (73′ Πίττας).

Ολυμπιάς (Άγης Καμένος): Αντωνίου, Παρδίνιας, Κατσιάμης, Μήτσης, Μουσκή (46′ Μαρτίνς), Πάντα (55′ Παπαηρακλέους), Μιχαήλ (55′ Γιωρκάτζης), Ηρακλέους (55′ Γαβγελάντζε), Ντζάι, Κάστρο, Βούρκος (64′ Φιλίππου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ