aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων - Ολυμπιακός Π.: Ο Ρίμπο «τα πήρε στο κρανίο» με Κρίστη και θύμωσε ο...

Απόλλων – Ολυμπιακός Π.: Ο Ρίμπο «τα πήρε στο κρανίο» με Κρίστη και θύμωσε ο Αυγουστή (pics & vid)

Πλησιάζει η ημέρα που Απόλλων και Ολυμπιακός Πειραιώς θα αναμετρηθούν για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (Πέμπτη, 18.8, ΓΣΠ). Προϊστορία από επίσημο ματς δεν υπάρχει ανάμεσά τους, όμως έγινε μία συνάντηση φιλική στη Λεμεσό, που είχε και ένα μικροεπεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Ριβάλντο, τον Κρίστη Θεοφίλου και τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2004 όταν οι ερυθρόλευκοι κατέβηκαν στη χώρα μας για σειρά φιλικών. Χαράς ευαγγέλια για τους εδώ φίλους τους, ειδικά αφού τον προηγούμενο Ιούλιο ανακοινώθηκε η απόκτηση του μεγάλου «Ρίμπο».

Πρώτα διεξήχθη το ματς με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (2-2) και μετά με την (τότε) ΑΕΠ (4-0) στο Παφιακό (σημερινό «Στέλιος Κυριακίδης»).

Για κλείσιμο διεξήχθη τουρνουά μίας ημέρας στο Τσίρειο με τη συμμετοχή της ΑΕΛ (1-0) και του Απόλλωνα (0-1) σε παιχνίδια διάρκειας 45 λεπτών το καθένα.

Όταν λοιπόν βρέθηκαν αντιμέτωποι οι ερυθρόλευκοι με τους κυανόλευκους, ένα σκληρό μαρκάρισμα του Θεοφίλου προκάλεσε την έκρηξη του Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος άρπαξε την μπάλα και σούταρε με δύναμη προς τον Κύπριο αμυντικό. Δεν ήθελε πολύ για να ανάψουν τα αίματα και χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία, που προσπαθούν να συγκρατήσουν τον τότε τερματοφύλακα του Απόλλωνα και σημερινό προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Αυγουστή.

Sa13 (2)

Η ένταση είχε μικρή διάρκεια, όμως, τα πνεύματα ηρέμισαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και το παιχνίδι συνεχίστηκε δίχως άλλα παρατράγουδα.

Βίντεο από το ρεπορτάζ του ΡΙΚ για το τουρνουά στο Τσίρειο

Φωτογραφίες από το Απόλλων – Ολυμπιακός στο Τσίρειο, στις 6 Σεπτεμβρίου 2004

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ