Ο Απόλλων έκλεισε σήμερα το πρώτο κομμάτι της θερινής προετοιμασίας και από αύριο αλλάζει «πίστα». Η αποστολή αναχωρεί από το αεροδρόμιο Πάφου με προορισμό την Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο μέχρι τις 13 Ιουλίου. Σε αυτή τη διαδρομή, όμως, οι προπονήσεις και τα φιλικά δεν είναι το μοναδικό ζητούμενο. Η διοίκηση τρέχει παράλληλα το μετεγγραφικό κομμάτι, με στόχο να προλάβει τον χρόνο.
Οι κυανόλευκοι θα δώσουν τρία φιλικά επί ολλανδικού εδάφους: στις 4 Ιουλίου με τη Ρόντα, στις 7 Ιουλίου με την Ουτρέχτη, παιχνίδι που θα είναι τηλεοπτικό, και στις 11 Ιουλίου με τη Γκο Αχέντ Ιγκλς. Ο Ερνάν Λοσάδα θα έχει έτσι την ευκαιρία να ανεβάσει απαιτήσεις, ένταση και ρυθμό, μπαίνοντας πλέον στο πιο ουσιαστικό στάδιο του μονταρίσματος.
Διαβάστε επίσης: Το ξέκοψε για Μπαμπίκα και προανήγγειλε μετεγγραφή ο Φανούριος
Την ίδια ώρα, στον Απόλλωνα έχουν εντοπιστεί ποδοσφαιριστές για την κορυφή της επίθεσης, τα άκρα και το κέντρο της άμυνας. Προτάσεις έχουν ήδη αποσταλεί και οι απαντήσεις αναμένονται. Η επιδίωξη είναι σαφής: τουλάχιστον δύο από τις επόμενες κινήσεις να προλάβουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Όζμπολτ, προτάσεις και Ολλανδία














