aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Οκτώ τα κρούσματα και αίτημα αναβολής του ντέρμπι με την ΑΕΛ

Απόλλων: Οκτώ τα κρούσματα και αίτημα αναβολής του ντέρμπι με την ΑΕΛ

Ο Απόλλων ενημέρωσε πως τα κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις του ανήλθαν στα οκτώ μετά τον σημερινό έλεγχο, κατά τον οποίον διαγνώστηκαν άλλα τρία. Όπως αναφέρεται, τα τέσσερα αφορούν σε ποδοσφαιριστές καταλόγου Α και ως εκ τούτου έγινε αίτημα στην ΚΟΠ για αναβολή του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΛ:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων εκ των οποίων το ένα αφορά μέλος της τεχνικής ομάδας και τα άλλα δύο ποδοσφαιριστές.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων στην ομάδα μας έφτασε στα οκτώ εκ των οποίων οι τέσσερις είναι του καταλόγου Α’ και ως εκ τούτου η ομάδα μας προχώρησε σε επίσημο αίτημα προς την ΚΟΠ για αναβολή του αγώνα της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Από τ’ άλλα τέσσερα, τα δύο αφορούν ποδοσφαιριστές καταλόγου Β’ και τα άλλα δύο μέλη της υποστηρικτικής ομάδας.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στα οκτώ μέλη της ποδοσφαιρικής μας ομάδας καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα καθήκοντά τους».

* Τυχαία επιλογή φωτογραφίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ