aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Οιωνός τίτλου, με δύο ανατροπές και παίκτη λιγότερο

Απόλλων: Οιωνός τίτλου, με δύο ανατροπές και παίκτη λιγότερο

Οιωνός τίτλου είναι για τον Απόλλωνα οι τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνα στο ξεκίνημα της σεζόν. Τελευταία φορά που οι γαλάζιοι της Λεμεσού κατάφεραν να έχουν το απόλυτο των εννέα βαθμών με το πέρας τριών αγωνιστικών ήταν τη σεζόν 2005-06 όταν στέφθηκαν για πρωταθλητές.

Τότε με προπονητή τον Μπερτ Στάγκε η ομάδα της Λεμεσού είχε κερδίσει κατά σειρά το ΘΟΪ Λακατάμιας με 4-0(Mπαρούν 1’, Xριστοφή 6’, Σόσιν 33’ πέναλτι, Mπογκτάν 87’), τον Ολυμπιακό με 3-2 εκτός έδρας (Ρινκ 9’, 89’ πέναλτι / Πάιβα 57’, Πίντο 62’, Σόσιν 69’) και 4-0 τον ΑΠΟΠ Πάφου (Mερκής 30’, Σόσιν 46’, 48’, Δημητρίου 90’).

15 χρόνια μετά και πάλι με Γερμανό στον πάγκο του ο Απόλλων είναι η μοναδική ομάδα που έκανε το 3Χ3 και οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Σαφώς και είναι πολύ νωρίς στη σεζόν για συμπεράσματα, όμως οι γαλάζιοι του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ με τις εμφανίσεις της κερδίζει αυτοπεποίθηση, χρόνο για να βελτιωθεί και το χειροκρότημα του κόσμου της.

Μάλιστα, το γεγονός πως η ομάδα της Λεμεσού μετρά δύο νίκες με ανατροπές στο σκορ (κόντρα σε Εθνικό και ΑΠΟΕΛ) και μια επιτυχία με παίκτη λιγότερο (απέναντι στον Άρη) δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ