aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Οι πρώτες «πινελιές» του Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Οι πρώτες «πινελιές» του Τσόρνιγκερ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έρχεται την επόμενη εβδομάδα τελικά στην Κύπρο αφού χρειαζόταν σαφώς περισσότερο χρόνο από όσο αρχικά είχε υπολογίσει ο ίδιος για να ολοκληρώσει όσα έπρεπε, να πακετάρει και να βρεθεί για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει ξεκινήσει τη δουλειά και ότι δεν τρέχει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός στον Απόλλωνα.

Ο Γερμανός τεχνικός δουλεύει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ήδη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, έχει κάνει σημαντικά βήματα στον τομέα του προγραμματισμού. Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα προσπαθεί να ολοκληρώσει τις πρώτες από μία σειρά πολλών μετεγγραφικών κινήσεων ώστε να δώσει νέα πνοή στο σύνολο.

Ο Νίκος Κίρζης έχει δώσει εν λευκώ την ποδοσφαιρική ομάδα στον Γερμανό, άλλωστε αυτός ήταν ο όρος του για να πει το «ναι» και, ασφαλώς, θα ενημερώνεται για όλες τις κινήσεις του νέου αφεντικού στο Κολόσσι.

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιώργου Βασιλείου, ενός παίκτη που είχε 9 συνεχόμενα χρόνια στον Απόλλωνα. Ο Βασιλείου ήρθε από τον Άρη και στέριωσε στους κυανόλευκους με 227 συμμετοχές σε Κύπρο και Ευρώπη. Στην εννιάχρονη παρουσία του στο Κολόσσι κατάφερε να σκοράρει 3 φορές και να κατακτήσει 3 κύπελλα.

Μια από τις ανακοινώσεις που παίρνει σειρά αφορά στην απόκτηση του Χάρη Μαυρία που λογικά δεν θα αργήσει. Ο παίκτης ήδη έχει αποχαιρετήσει την Ομόνοια, οι πράσινοι έχουν ήδη ανακοινώσει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ελλαδίτη, οπότε είναι θέμα του Απόλλωνα πότε θα επιλέξει να τον ανακοινώσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ