Απόλλων: Οι πιθανότητες παραμονής των Παπουλή-Πέδρο και ο Ντιγκινί

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Απόλλωνα και των Παπουλή-Πέδρο. Η κάθε μια περίπτωση είναι ξεχωριστή, ενώ ο Νίκος Κίρζης έριξε το… μπαλάκι στους δυο ποδοσφαιριστές σχετικά με την παραμονή τους στην ομάδα της Λεμεσού.

Αμφότεροι βρίσκονται στα πλάνα του Αυγουστή, ωστόσο το συμβόλαιο τους ολοκληρώνεται τέλος Μαΐου και έτσι οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο Πορτογάλος ενημερώθηκε για τα νέα οικονομικά δεδομένα των κυανόλευκων μετά την πανδημία του κορωνοϊού, και η διοίκηση της ομάδας κατέθεσε πρόταση στον Πέδρο ο οποίος θα την αξιολογήσει και θα απαντήσει το προσεχές διάστημα. Όσον αφορά στον Ελλαδίτη, υπάρχουν σκέψεις για αποχώρηση του από το νησί μας. Οι πιθανότητες παραμονής τους στην ομάδα της Λεμεσού είναι μοιρασμένες, ενώ οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές.

Τέλος, οι κυανόλευκοι «τρέχουν» και το μετεγγραφικό κομμάτι, με την διοίκηση της ομάδας να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ντιγκινί, χωρίς ωστόσο να προκύπτει κάτι προς ανακοίνωση. Υπενθυμίζουμε πως ο Γάλλος παραμένει ελεύθερος το προσεχές Καλοκαίρι από τον Άρη, ενώ ενδιαφέρον υπέδειξε και τον Ιανουάριο ο Απόλλωνας ο οποίος ωστόσο ήταν αρνητικός στο να καταβάλει οποιοδήποτε ποσό για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Έτσι, το τεχνικό τιμ και το Δ.Σ. περίμεναν το Καλοκαίρι ώστε να προσεγγίσουν τον Ντιγκινί ως ελεύθερο.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ