Απόλλων: Οι μετεγγραφές και οι πολλοί τραυματισμοί

Με μια πρόχειρη ανάλυση, ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε πέρσι πιο πολλές επιλογές στη διάθεσή του…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν λησμονεί κανείς πως ο Απόλλων ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του από τον περασμένο Ιούλιο. Η προηγούμενη σεζόν τέλειωσε τον Μάιο και ένα μόλις μήνα μετά οι ποδοσφαιριστές ξανάπιασαν δουλειά. Θυμούνται όλοι πως ούτε ο περσινός μαραθώνιος ήταν εύκολος.

Πληγές άνοιξαν και πέρσι, όμως εκείνο που ίσως έφταιξε πιο πολύ είναι πως σε δύο συνεχόμενες περιόδους, ο Απόλλων μάχεται στην αρένα του πρωταθλητισμού με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Με μια πρόχειρη ανάλυση, ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε πέρσι πιο πολλές επιλογές στη διάθεσή του.

Διαβάστε επίσης: «Πολεμούσαμε για το πρωτάθλημα στον Απόλλωνα…»

Φέτος, ήλθαν νέοι ποδοσφαιριστές, αλλά οι τραυματισμοί δεν τους έδωσαν την ευκαιρία να βοηθήσουν. Οι Περέιρα, Μπρου, Καραγιόλ, Φοπαλά έλειψαν από πολλά παιχνίδια, ο Σουμά δεν ικανοποίησε και αποχώρησε τον Ιανουάριο. Αποκτήθηκαν για να δώσουν το κάτι παραπάνω, όμως δεν βοήθησαν αρκετά, πλην του Περέιρα, που είχε συμμετοχή στα πρώτα παιχνίδια, με σημαντικά γκολ.

Όπως και να έχει, στον Απόλλωνα γνωρίζουν τι έκαναν και ποιες είναι οι παραλείψεις τους. Μάλιστα, υπερτίμησαν κάποια στιγμή τις δυνατότητες της ομάδας, ίσως και να ξέχασαν πως στο ποδόσφαιρο κι οι αστάθμητοι παράγοντες καθορίζουν το μέλλον σου.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ