aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Οι «κλειδωμένες» θέσεις και η εμπιστοσύνη του κόσμου

Απόλλων: Οι «κλειδωμένες» θέσεις και η εμπιστοσύνη του κόσμου

«Κλειδωμένη» θέση στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα για το ντέρμπι με την ΑΕΛ έχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα οι Ρομπέρζ, Κατελάρης, Κολ, Χαμάς, Ζράντι και Πίττας. Ωστόσο, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ περιμένει να ολοκληρωθεί η προετοιμασία για να αποφασίσει για την ενδεκάδα.

Θετικό στοιχείο για τον Γερμανό τεχνικό και η επιστροφή του Χάμπου Κυριάκου και «παίζει» και το σενάριο αλλαγής του τακτικού σχεδιασμού των κυανόλευκων στο ντέρμπι της πόλης. Στα θετικά και η ανυπομονησία του κόσμου για τον αγώνα της Κυριακής, με την ομάδα να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του μετά τις τρεις διαδοχικές νίκες.

Γίνεται λόγος η δυτική εξέδρα να είναι σχεδόν γεμάτη την Κυριακή. Χθες η διοίκηση του Απόλλωνα, σε ανακοίνωσή της, καλεί τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. «Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας. Γιατί αυτή η χρονιά καθορίζει το μέλλον!», το μήνυμα της διοίκησης στον κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ