aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Οι επόμενες κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα

Απόλλων: Οι επόμενες κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Aλεξάντερ Τσόρνιγκερ, είχε «ευχηθεί» μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, να βρει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του έναν μέσο. Έτσι λοιπόν έγινε, αφού ο Άη Βασίλης τον επισκέφτηκε λίγο πριν από την έλευση του νέου χρόνου, φέρνοντάς του ένα πολυεργαλείο στη μεσοαμυντική γραμμή.

Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Ναγιόκ. Πρόκειται για 29χρονο Ουκρανό ανασταλτικό μέσο, ο οποίος από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στη Ρουκχ Μπρεστ Λευκορωσίας, έχοντας απολογισμό 15 συμμετοχές και 3 γκολ. Στα θετικά της περίπτωσής του είναι το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί σε άλλες δύο θέσεις. Τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σαχτάρ Ντόνετσκ το 2009 παραμένοντας εκεί μέχρι το 2013. Ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ουκρανίας τη σεζόν 2011-12. Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 μετεγγράφηκε στη Μέταλιστ (3 ματς) και στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μέταλουργκ (23 παιχνίδια). Τη σεζόν 2015-16 επέστρεψε στη Μέταλιστ (12 συμμετοχές). Το 2016 πήρε μετεγγραφή για το πρωτάθλημα Λευκορωσίας εκεί όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Διναμό Μινσκ για δύο χρόνια (85 ματς, 7 γκολ). Τον Ιούλιο του 2018 μετεγγράφηκε στην Ντιναμό Μπρεστ (74 παιχνίδια, 13 γκολ) και πρόπερσι, έπαιξε στο ρωσικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Όρενμπουργκ (14 ματς).

Στην ομάδα της Λεμεσού, περίμεναν ένα χαρτί βεβαίωσης ώστε να επισημοποιήσουν τη μετεγγραφή του Ναγιόκ και να προλάβουν παραλλήλως να τον εγγράψουν.

Όπως προαναφέραμε, ο Ουκρανός μπορεί να δώσει λύσεις σε περισσότερες από μία θέσεις. Στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, κάναμε λόγο για την ανάγκη του Απόλλωνα να πάρει δύο παίκτες, έναν μέσο και έναν δεξιό ακραίο αμυντικό. Ο Αλεξάντερ Ναγιόκ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία και στις δύο θέσεις.

Από εκεί και πέρα, στον Απόλλωνα υπάρχει ανάγκη απόκτησης ακόμα ενός μέσου που να είναι πιο δημιουργικός από τον Ναγιόκ. Και αυτή η μετεγγραφή είναι δεδομένο πως θα γίνει, αφού ο Τσόρνιγκερ ζητά από τους μέσους του να πατούν περιοχή και να απειλούν, κάτι που με εξαίρεση τον Ζράντι, οι άλλοι μέσοι δεν έχουν κάνει. Η τρίτη προσθήκη θα αφορά είτε ακραίο επιθετικό είτε θα εγγραφεί ο Ποντικός στο δυναμικό της λεμεσιανής ομάδας. Τέταρτη κίνηση θα είναι η επανεγγραφή του Νικολά Ντιγκινί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ