aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Οι δύο πυλώνες του ρυθμού και ο σημαντικός κρίκος

Απόλλων: Οι δύο πυλώνες του ρυθμού και ο σημαντικός κρίκος

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν» και στον Απόλλωνα άρχισαν ήδη να μετρούν αντίστροφα για το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Στην ομάδα της Λεμεσού χαρακτηρίζουν πολύ σημαντικό το αυριανό 90λεπτο, αφού εκτός από τη δυναμική του αντιπάλου, η ομάδα προέρχεται από ήττα απέναντι στον Άρη.

Επομένως, οι κυανόλευκοι δεν έχουν περιθώρια, δηλώνοντας ότι θα διεκδικήσουν με μανία τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ντέρμπι του ΓΣΠ. Έχουν μπροστά τους μία τετράδα αγώνων με υψηλό βαθμό δυσκολίας, η έκβαση των οποίων θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη θέση που θα μπουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος (πλέι οφ).

Όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι, κρίνεται πολύ σημαντική η παρουσία των παικτών που θα συνθέσουν τη μεσαία γραμμή. Είναι αλήθεια πως από όσα έχουν δείξει στη φετινή σεζόν οι κυανόλευκοι κατά ένα μεγάλο βαθμό εξαρτώνται από την παρουσία των Ζράντι και Κολ.

Αμφότεροι αποτελούν τους πυλώνες που αφενός δίνουν ρυθμό στο σύνολο και αφετέρου «χτίζει» ο Τσόρνιγκερ το πλάνο. Από εκεί και πέρα, σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα αναμένεται ότι θα αποτελέσει ο τρίτος παίκτης που θα αγωνισθεί στο κέντρο, έχοντας τον ρόλο του αμυντικού μέσου. Θα επιλεγεί ένας εκ των Τζουμ και Σπόλιαριτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ